Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Парфумована косметика в ванну кімнату

Парфумована косметика в ванну кімнату

Що таке ароматерапія?

Слово ароматерапія буквально означає лікування ароматами. Цей метод відноситься до природної медицини і тісно пов’язаний з емоційною пам’яттю, має великий вплив на наші почуття і благотворно впливає на нашу психіку.

Ванна з парфумованою косметикою в ванну кімнату

Ванна з ефірними маслами також є чудовою можливістю для аромотерапії. Вона не тільки приємна, але і має цілющі властивості. Найголовніше в цьому випадку – температура води, яка повинна бути приблизно 40 градусів С. При такій температурі пори шкіри розширюються, активні речовини масел краще вбираються і потрапляють в кровоносну систему. Крім того, в ароматерапії ми розрізняємо повну ванну, тобто всього тіла, і локальну ванну, тобто тільки руки або ноги. Ароматерапевтична ванна має тривати приблизно 20-30 хвилин і не повинна проводитися з використанням засобів для чищення, спінювання чи догляду. Після процедури аромотерапії просто витріть тіло насухо, обполіскувати шкіру не потрібно.

До ароматерапії можна віднести: парфумована свічка, сухе молоко, сіль для ванни з ефірними маслами, скраби для тіла, натуральне мило.

Ароматерапія – синергія дії

Синергія дії означає одночасну взаємодію різних факторів, які дають набагато сильніший ефект при спільному застосуванні, ніж окремо. Взаємодії між цими діючими речовинами на біохімічному рівні набагато сильніше і набагато більше впливають на реакцію організму. Це означає, що поєднання ефірних олій під час ароматерапії не тільки збагачує аромат такої композиції, але, перш за все, посилює її терапевтичний ефект.

Подарунковий набір