Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Українськи парфуми

Парфуми українського виробника

Якщо ви не уявляєте життя без чуттєвих і жіночних парфумів, ви в правильному місці. Ми пропонуємо Вам парфуми люкс якості від українського виробника Island Of Flowers. Всі аромати мають стійкість яка тримається більше 24 годин, виражену шлейфовість і виражену витонченість нот.

Парфуми українського виробника

Ви не знаєте, як вибрати парфум для себе?

Співробітники Парфумерно бутику Island Of Flowers з радістю допоможуть підібрати ідеальний аромат! Ви можете покластися на нас при виборі парфумів, головне детально розкажіть менеджеру які саме парфуми вам подобаються. Це наша пристрасть , у яку ми щодня вкладаємо багато серця та відданості , і ми використовуємо багаторічний досвід та наші професійні знання.

Стійкість парфумів , а також різноманітність ароматів для жінок, чоловіків і унісекс версій ароматів роблять нас однією з найбільш укомплектованих парфумерій в Україні. Ми також консультуємо щодо ароматизаторів та ефірних масел. Крім того, у нас є широкий асортимент парфумованої косметики: сіль для ванни, натуральне мило, твердий шампунь, сухе молоко для ванни та інше. Зверніть також увагу на парфумовані декоративні свічки.

Українськи парфуми