Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Косметика для ванни

Натуральна косметика для ванни

У нашому інтернет-магазині ви знайдете все необхідне для приготування розслаблюючої ароматичної ванни – натуральне мило ручної роботи, сухе молоко, парфумовані солі, арома свічки. Любителі спа ритуалу можуть бути впевнені: натуральна косметика для ванн не сушить шкіру, має заспокійливі та живильні властивості та має привабливий, стійкий аромат. Завдяки високому вмісту екстрактів трав і антисептичних ефірних масел натуральна косметика для ванн очищає, пом’якшує і живить навіть найніжнішу шкіру.

Ми також рекомендуємо освіжаючі, розслаблюючі солі для ванн, багаті мінералами та ефірними оліями: сосни, лаванди, евкаліпта, м’яти, розмарину та ялиці. Солі для ванн є багатим джерелом мінералів (особливо натрію, магнію, сірки, калію, кальцію), необхідних для нормального функціонування організму. Регулярні сольові ванни забезпечують засвоєння організмом макро- і мікроелементів, але пам’ятайте, що до їх застосування є протипоказання за станом здоров’я.

Натуральна косметика для купання у ванні інтенсивно живить, зволожує та розгладжує шкіру, даруючи відчуття відпочинку, розслаблення та знімає нервову та м’язову напругу. Сухе молоко також ідеально підходить для інтенсивно молочної, поживної та заспокійливої ​​ванночки для рук і ніг.

Натуральна сіль для ванни