Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Подарунковий набір червона серія

Ідеальний подарунок коханій дівчині, подрузі, сестрі або мамі

Який подарунок подарувати коханій дівчині?

Бажаєте купити практичний, але в той же час унікальний подарунок дівчині на день народження, або інше свято? Ми ретельно підібрали для вас наші ТОП-7 ідей подарунка дівчині, Ви обов’язково знайдете щось цікаве та корисне.

Ароматичні свічки

Елегантні, стильні та автентичні ароматичні свічки Island Of Flowers підкорять серце кожної дівчини. Все в них бездоганне: від кришталевого скла до дивовижного поєднання ароматів, розроблених нашими парфумерами.

В асортименті декілько унікальних колекцій ароматичних свічок, які стануть ідеальним подарунком дівчині на день народження, ювілей, новий рік та будь-яке інше свято.

Люксові парфуми українського бренду Island Of Flowers

Що подарувати коханій дівчині на день народження, якщо вона любить завжди бути в центрі уваги? Ідеальним рішенням стануть люксові мускусні аромати від Island Of Flowers. Стійкі, багатогранні, чуттєві – вони по-особливому розвиваються на шкірі і звучать з нею в гармонії.

А якщо вона, навпаки, сором’язлива і тендітна, то вам підійдуть ніжні свіжі аромати з легкими нотами вишні, або зеленої м’яти.

Парфумована колекція для душу

Що подарувати коханій дівчині на річницю, день народження, або інше свято?

Універсальним і практичним подарунком стане ароматна колекція для душу: гель, лосьйон для тіла, брусок натурального мила з кави,  а також набір для домашнього SPA-ритуалу. Завдяки таким виробам нескладно перетворити ванну кімнату в розкішний спа-салон. Більш того, жодна дівчина не відмовиться від такого подарунка і із задоволенням ним скористається.

Унікальні набори

Щоб полегшити вашу роботу, команда Island Of Flowers створили спеціальні подарункові набори, які можуть стати чудовим сюрпризом на будь яке свято. У наборі може бути декілька парфумів, дизайнерська ароматична свічка, сіль для ванни, кавове мило та інше. Все це дуже високої якості і саме головне виготовлено в Україні.

  Кількість і розмір свічок може бути різним. Стильна подарункова упаковка та елегантно оформлена подача набору неодмінно здивують дівчину.

До речі, набори часто купують люди, коли не знають, що подарувати коханій дівчині на Новий рік. Дух Різдва і очікування дива якнайкраще відображають такі набори.

Сподіваємося, що наша добірка допомогла вам вибрати і купити подарунок дівчині в Києві.