Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Ароматерапевтичні свічки з натуральними ефірними маслами

Ароматерапія походить від природи. Вона відома людині сотні років, ароматерапія приносить полегшення від різних недуг. Це один із методів нетрадиційної медицини, який передбачає лікування ароматами. Його важливі аспекти діють відповідно до індивідуальних потреб і в той же час з відповідною поміркованістю. Слід дотримуватися помірності при насиченні повітря даним ароматом, змішуванні ароматів і уникненні подразників, що дратують нюх. Вибирайте ті, які вам приємні і м’яко, але ефективно впливають на ваше самопочуття і, як наслідок, на здоров’я.

Подарункові набори для жінок

Користуймося тим, що дає нам природа, що є природним!

На основі природи, наприклад, солі Мертвого моря та інших природних компонентів, і найкраще насолоджуватися ароматом ефірної олії. Найбільш приваблива для тіла ванна повинна прийматися в теплій воді і тривати 1-2 чверті години.

Натуральні ароматичні свічки

Ми вже торкалися теми натуральних свічок . Однак варто розширити його, щоб включити аспект аромату, оскільки рослинний віск природно не має запаху. Лише з використанням ефірних олій зростає їх значення для ароматерапії, а отже, ароматерапевтичної ванни в оточенні свічок.

Як правильно вибрати ароматичну свічку?

Існує близько 2000 ароматів, які використовуються в ароматерапії, тому є з чого вибрати. Коли ви шукаєте способи позитивного впливу природи на свій організм, у вас є багато можливостей. Якщо ви цінуєте малювання з природи, вибирайте сертифіковані свічки з 100% рослинного воску, а ароматичні масла повинні мати аналогічний 100% натуральний склад.

Які ефірні масла сприяють розслабленню?

Ми робимо акцент на релаксації, тому що знаємо, наскільки це необхідно в сучасному житті. Крім того, нюхові стимули сприяють розслабленню, покращують ваш настрій, дозволяють краще відчути тут і зараз, дозволяють вашим думкам сповільнитися, м’язам розслабитися в приємній температурі, а аромати, що витають у повітрі, заспокоюють ваші почуття.

Купити подарунок для жінки

Рослини для розслаблюючої ароматерапії

  • Лаванда регенерує і заспокоює. Ідеально підходить для вечірнього купання після важкого дня. Сприяє засипанню.
  • Розмарин стимулює кровообіг і регулює артеріальний тиск. Впливає на баланс, покращуючи загальний стан. Прийняття ванни в оточенні цього аромату допоможе вам краще пережити день.
  • Можливо, ви знаєте, що герань відлякує комарів. Однак для нашої теми він має дещо інше застосування. Ефірна олія цієї рослини завдяки своєму запаху усуває емоційні коливання. Це також впливає на впевненість у собі. Те саме кажуть і про пачулі дає відчуття стабільності.

Цікавий факт. На якість олії впливають сорт даної рослини, тривалість цвітіння, вік, грунт, сонячне світло і сезон. Ви можете бути уважним спостерігачем і вибрати олії, про походження яких ви знаєте найбільше і які вам найкраще підходять.

Ви погодьтеся, що можливості аромотерапевтичної ванни неймовірні! На нашу думку, варто використовувати ароматерапію вміло, відповідно до ваших потреб і в міру, особливо якщо в наш час ми все ще хочемо зробити моменти відпочинку більш привабливими методами, перевіреними поколіннями! Створіть ідеальну ванну для себе або з коханою людиною, подбавши про комфорт і природне оточення. Приємного відпочинку!