Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Свічки з ефірними маслами

Свічки з ефірними маслами

Відчуйте всю повноту ароматів і відчуттів, які дарують свічки з ефірними маслами. Створіть унікальну атмосферу завдяки натуральним оліям, які виділяються під час танення свічки, і відчуйте силу їх заспокійливих властивостей ароматерапії. Ознайомтеся з нашою пропозицією свічок з ефірними маслами та знайдіть ту, яка ідеально відповідатиме вашим потребам!

Такі свічки ідеально підійдуть для масаж Київ

Свічки з ефірними маслами

Ви часто проводите час з приємними ароматами і мерехтливими свічками? В цьому випадку ви точно будете в захваті від свічок з ефірними маслами. Вони забезпечать вам ще приємніше розслаблення та здивують глибшою складністю ароматів у порівнянні зі свічками зі «звичайними» ароматичними оліями!

Джерелом аромату, який виділяється при горінні ароматичних свічок, є олії, додані у віск під час плавлення. Найпоширенішими є ароматичні масла. Вони також є в нашій пропозиції, але в цій категорії ви знайдете лише свічки з ефірними маслами. Різниця між ними полягає в тому, що ароматичні олії (найчастіше) є штучною, синтетичною сумішшю, тоді як ефірні олії фактично віджимаються з рослин . Тому це завжди натуральні масла.

Ми гарантуємо, що у нас ви знайдете лише свічки ручної роботи , тобто всі вони виготовлені вручну в ремісничих майстернях. Ви можете бути впевнені, що вони були зроблені ретельно та з увагою до деталей людьми, які через любов до свічок почали їх виготовляти самі – ми не продаємо серійну продукцію. Зараз ми пропонуємо тільки соєві свічки , але в майбутньому ми обов’язково надамо вам доступ і до свічок з інших видів воску (окрім парафінових свічок, які нам категорично не подобаються).

Ароматерапевтичні свічки

Ароматерапевтичні свічки, звісно, ​​не замінюють консультацію лікаря і не можуть замінити відповідної терапії. Це теж не їхня доля. Однак вони, безсумнівно, надають підтримку в ситуаціях, коли вам потрібен кращий відпочинок, зняття стресу та заспокоєння або стимулювання розуму – залежно від складу олій, які ви будете вдихати. Тож якщо ви хочете покращити свій настрій, аромасвічки стануть чудовим вибором!

Такі свічки можна чудово поєднати з послугою массаж обличчя Київ

Свічки з ефірними маслами на замовлення

Якщо ви не бачите в нашій пропозиції відповідної вам свічки з ефірною олією, сміливо пишіть нам . Як і з іншими виробами ручної роботи, які ми пропонуємо для продажу , у нас немає проблем зробити для вас щось на замовлення! Зв’яжіться з нами та скажіть, що ви бажаєте. Наскільки великі свічки з ефірними маслами потрібні і в якій кількості? Про яку омріяну композицію ефірних масел? Який тип гніту ми повинні використовувати? Ми можемо разом опрацювати всі деталі і приготувати свічки з ефірними маслами саме так, як ви хочете!

Що таке соєві свічки ручної роботи?

Соєві свічки, які ви можете замовити в нашому магазині – це свічки ручної роботи. Деякі з них були створені у нашій власній майстерні, а деякі є продуктом роботи майстрів, які співпрацюють з нами (це, звичайно, також означає, що всі вони польські соєві свічки ). Кожен без винятку виплавляється вручну – ви не знайдете тут продукції масового виробництва . Ми високо цінуємо високу якість, пристрасну відданість і увагу до деталей, які є ознаками якісної майстерності .

Свічки з соєвого воску, які ми зібрали в цій категорії, дуже різноманітні , тому ви точно знайдете серед них щось для себе. Ми пропонуємо як маленькі, так і великі соєві свічки. Здебільшого це соєві свічки в баночках , але у нас також є свічки в естетичних банках, а бульбашкові свічки не упаковуються ні в яку тару. Так ви побачите всю їхню чарівність і вони чудово послужать декоративними соєвими свічками!

У нас є ароматичні свічки з соєвого воску з ароматичними маслами, але ви також можете знайти ароматичні свічки з ефірними маслами . Звичайно, ми запропонували широкий вибір ароматів – наші соєві свічки доступні як з делікатними та тонкими ароматами, так і з інтенсивними та енергійними. Ви також можете вибрати між соєвими свічками з дерев’яним або бавовняним ґнотом. Для вашої зручності все це включено в параметри фільтрації товарів.