Безкоштовна доставка від 600 грн
Все для щастя жінки
( 0 )

Арома масаж

Що таке арома масаж?

Про арома масаж говорять, коли під час процедури масажист використовує ефірні олії з лікувальною метою. Помилково думати, що це лише розслаблення. Звичайно, ароматерапевтичний масаж може бути розслаблюючим. У разі втоми і стресу, тривоги або депресії використання ефірних олій з оздоровчим і розслаблюючим ефектом стане своєрідною терапією для душі.

Однак потрібно пам’ятати, що відкриваючи салон аромамасажу, до нас будуть приходити клієнти з різними проблемами і недугами. Вирішальне значення матиме знання ефірних масел і вміння їх використовувати в конкретному випадку.

Неважливо, який вид масажу ми використовуємо. Будь-яке навмисне використання ефірних масел для поліпшення самопочуття і досягнення очікуваного ефекту називається ароматерапевтичним масажем.

Ароматерапевтичний масаж повинен проводити кваліфікований масажист, який володіє достовірними знаннями ароматерапії. Масажист повинен знати показання та протипоказання до масажу та застосування ароматерапії.

Подарунковий набір для жінки

Які ефірні олії можна використовувати під час аромамасажу?

Ефірні олії – це рослинні есенції, отримані в процесі дистиляції з водяною парою або, наприклад, шляхом пресування, як у випадку з цитрусовими. Основним припущенням ароматерапії є використання ефірної воронки для покращення фізичного чи психічного здоров’я.

В ароматерапії деякі ефірні олії мають широкий спектр дії, і ми можемо впевнено використовувати їх, коли хочемо вплинути як на своє самопочуття, так і на лікування фізичних захворювань. Таким маслом є, наприклад, масло лаванди.

Ми використовуємо цитрусові олії у випадках депресії, нервового напруження або коли ми страждаємо від труднощів із засипанням або загальної втоми організму. Ми також можемо використовувати їх для дезінфекції шкіри або освітлення плям. Однак не всі вони матимуть однаковий ефект, а деякі навіть є антагоністичними.

Мандаринове масло, яке подобається більшості людей, полегшить засинання, тому ми будемо використовувати його під час аромамасажу , коли пацієнт скаржиться на те, що йому важко заснути . Масло лимонної цедри в цьому випадку використовувати не рекомендується.

Ефірні масла для масажу

При виборі ефірної олії також варто звернути увагу на час доби. Енергетичний масаж найкраще проводити вранці. Завдяки такому лікуванню пацієнт набереться сил і, можливо, зможе впоратися з тими справами, які він довгий час відсував, бо не вистачало сил.

Виконання цього виду масажу ввечері може призвести до того, що він не зможе спати вночі, а наступного дня він буде втомленим і млявим. Ефірні масла, які використовуються в ароматерапії, повинні бути якісними і не містити синтетичних добавок.

Під час ароматерапевтичного масажу ми можемо використовувати ароматичні свічки та ароматичні палички, але вони тут не будуть відігравати ключову роль. Ми не можемо говорити про аромамасаж тільки тому, що ми ставимо поруч з ним ароматичні свічки. Вони навіть не містять ефірних масел. Більшість свічок містять штучні ароматизатори, оскільки ефірні олії легкозаймисті та навіть токсичні при високих температурах. Тому будьте уважні при виборі свічки.